Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

"Jag är rädd för att inte hinna med"

Kursen sträcker sig över sex veckor. För att du inte ska behöva känna dig stressad har du även möjlighet att ladda ner allt material och du kan därmed ta kursen helt i din egen takt.

"Finns det möjlighet att få hjälp?"

Ja! Du som köper kursen får tillgång till en facebookgrupp där du har möjlighet att ställa frågor och få hjälp av andra. 

Från auto till manuellt: Lär dig din kamera steg för steg

Vem passar kursen för?

 

Den är passar dig som:

☑️ Önskar att lära dig grunderna i kamerainställningar och kamerans alla funktioner

☑️  Vill se din egen utveckling inom foto istället för att jämföra dina bilder med andras bilder

☑️  Vill känna dig självsäker i ditt eget fotograferande och inte längre vill vara rädd för att misslyckas med dina bilder 

☑️ Du som är nybörjare eller fotar på hobbynivå och önskar att utvecklas i ditt fotande både teoretiskt och i praktiken

☑️  Vill lära dig att fota manuellt

När du slutfört kursen, kommer du:

Bröllopsfotograf.Mirjam.Andersen (2)-2

Känna självsäkerhet i ditt fotande

Du kanske ofta jämför dina bilder med andras bilder och vill känna dig trygg i ditt fotande. Det är verkligen inte ovanligt att känna så – jag har själv varit där tidigare! 

Med den kunskap du får i denna kurs, kan du bli av med din osäkerhet!

goldenhourmembers-35

Lärt dig din kamera

Du får kunskap om följande kamerafunktioner och hur du använder de i praktiken:

Vitbalans

Ljusmätning

Bildstilar

Matningsmetod

Fokusmetod 

Exponeringsmetod

RAW-format

 

DSC_7575

Ta bättre bilder

Tycker du att det känns tråkigt med alla kamerainställningar?
Det tyckte jag också men sen såg jag resultatet och det gjorde skillnad för mig! 

Min förhoppning är att du ska få hitta en glädje i att fota, om du har haft ett avbrott eller aldrig riktigt börjat. 

Vi kommer att gå igenom följande delar: 
Bländare, slutare och ISO, hur dessa påverkar bilden och slutresultatet. I slutet av kursen kommer du kunna känna dig trygg att ta klivet att fota manuellt. När du har lärt dig att fota manuellt resulterar det i att du får bättre bilder.

goldenhourmembers-41

Fått kunskap om olika objektiv & kamerautrustning

Grundläggande kunskaper kring systemkamerans olika objektiv och hur de påverkar din bild. Du får hjälp och guidning i vilket objektiv du ska använda i olika situationer och prisvärda objektiv att börja med.

0
ÅR MED ERFARENHET INOM FOTO

Highlights från kursen:

7B7A7304

Modul 1 - Grundläggande kamerainställningar

Vi går igenom de grundläggande kamerainställningarna och vad du behöver tänka på under olika scenarion när du fotograferar. Du kommer även att få lära dig hur du ska anpassa dina inställningar för att få det resultat som du önskar.

7B7A7285

Modul 2 - Lär dig din kamera

VI går igenom kameran och de funktioner som finns:
Vitbalans 
Ljusmätning
Bildstilar
Matningsmetod
Exponeringsmetod
Fokusmetod
RAW

goldenhourmembers-23

Modul 3 - Objektiv & kamerautrustning

Du kommer att få lära dig om olika grundläggande objektiv och skillnaden på dessa. Du kommer att få upptäcka hur de påverkar bilden och vilket objektiv du ska använda i vilken situation. Du får även lära dig mer kring olika typer av kameratillbehör som är bra att känna till.

Exklusiva bonusar när du går med nu

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

BONUS: Kameraguide

En guide som hjälper dig att hitta den kamera som passar dig. Du kanske står i valet om du ska köpa en ny kamera? Vi alla hamnar där ibland. Du får mina bästa förslag på bra och prisvärda kameror utifrån de tre populäraste kameratillverkarna: Nikon, Canon och Sony

BONUS: Objektivguide

En guide som hjälper dig att hitta objektiv som passar dig. Du kanske står i valet om vilka objektiv du behöver? Du får mina bästa förslag på bra och prisvärda objektiv från följande tillverkare av objektiv: Nikon, Canon, Sony, Tamron och Sigma.

Dessa bonusar är tillsammans värda hela 1000 kr

Om Mirjam

Sommaren 2020 blev jag fullbokad för bröllopsfotografering men det var ungefär ett år tidigare som jag vågade satsa professionellt på mitt fotande – det som tidigare bara hade varit en hobby. Det hade tagit mig flera år, ungefär SJU (!) tills jag vågade ta klivet att satsa på mitt fotande. Jag vet hur det känns att inte uppleva sig vara tillräckligt bra eller att ha tillräckligt med erfarenhet. Jag önskar att jag hade kunnat intala mig själv tidigare att det inte är omöjligt att arbeta som fotograf om man verkligen vill. När jag startade eget företag var jag säker på att jag ville lära ut till andra, genom den kunskap som jag själv har.

Tre roliga fakta om mig: 
Älskar att baka sockerfritt, är en riktig “Lord Of The Rings” nörd och tycker att ordvitsar är något av det roligaste som finns 🤣

DIN TRYGGA GARANTI

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Om du mot förmodan inte skulle känna att denna kurs ger dig något (vilket inte är så trovärdigt), kan du få pengarna tillbaka. Detta gäller enbart efter fyra veckor från kursstart och du behöver redovisa att du har genomfört alla uppgifter samt gått igenom alla avsnitt i modul ett och två.

Frågor & Svar

Nej det finns inga krav på förkunskaper. Den passar dig som är helt ny inom fotografering men också för dig som fotar på hobbynivå och ännu inte tagit steget att fota manuellt.

Detta är en distanskurs med material och uppgifter. Den sträcker sig över 6 veckor, allt material är nedladdningsbart med en tillhörande Facebookgrupp med andra medlemmar.

Om du upplever att det har varit svårt att lära dig grunderna inom foto, att du inte haft tid eller bara önskar en fördjupning – då är denna kurs perfekt för dig. 

Denna kurs släpps igen hösten 2022. Detta är sista gången som kursen har så här lågt pris. Det finns däremot ingen garanti att kursen kommer att lanseras igen.

Hindrar dessa rädslor dig?

Känner att tid är ett hinder

Kursen kommer att vara integrerad i Facebookgruppen, vilket gör att den är mer lättillgänglig för dig och du behöver inte logga in på en separat kurssida. Du kommer att kunna gå igenom kursen i din egen takt.

Känner mig inte så teknisk, kan jag gå kursen?

Självklart! Kursen kommer att ge dig kunskaper om grundläggande kamerainställningar, vilket hjälper dig som vill kunna fota manuellt. Målet i denna kurs är att du ska lära dig din kamera så du till sist inte behöver tänka på det tekniska. Det kommer naturligt när du väl har lärt dig grunderna.

Har jag den kamera som krävs?

Om du går denna kurs krävs det att du har en systemkamera, för att kunna ta del av alla delar i kursen. Däremot spelar det inte någon roll vilken typ av systemkamera som du har eller vilket märke. 

Tänk om jag inte hänger med i kurstempot?

Allt material är tillgängligt i ett år men är även nedladdningsbart, vilket gör att du kan ta kursen helt i din egen takt.

7B7A7768

Jag förstår att detta känns läskigt

Jag vet själv hur det känns att investera något för sin egen personliga utveckling. Även om jag hade läst fotokurser på gymnasienivå var det först när jag några år senare köpte en digital fotokurs på distans som jag utvecklades ytterligare. Det var något speciellt med att ha en grupp att vända sig till, där det fanns andra personer som också var intresserade av foto – på en helt annan nivå. Det kan kännas läskigt att investera något för sig själv men jag kan från egen erfarenhet säga att det är värt det! Om jag inte hade tagit det klivet skulle jag aldrig kunnat kalla mig själv för specialiserad bröllopsfotograf idag.

Detta ingår i kursen "Från auto till manuellt: lär dig din kamera steg för steg"

Ditt pris:

1950 kr

Hela kursen idag –  1560 kr exkl. moms

Genom att fylla i formuläret nedan godkänner du följande villkor:

Som köpare till denna kurs, godkänner köparen att materialet ändras och uppdateras under tidens gång.
Köparen har möjlighet att ge tips för utveckling, men kan inte ställa krav på att ändringarna ska ske. 

ÅNGERRÄTT
Då köpet innefattar nedladdningsbara produkter, kan ångerrätten inte tillämpas på detta köp. 

LAGRING AV UPPGIFTER
Dina betalningsuppgifter sparas inte i vårt system, utan krypteras via betalsidan Stripe som är en av världens största och tryggaste betalningsleverantörer.
Dina medlemsuppgifter (email, adress) lagras endast i syfte att ge dig information kring ditt medlemsskap.
 Genom att fylla i formulär och betala avgift godkänner du hanteringen av dina personuppgifter. 

ÅLDERSGRÄNS
Enligt lag behöver du vara 18 år för att teckna ett medlemsskap online.
Är du under 18 år behöver dina föräldrar stå på medlemsskapet, men du kan använda din egen mailadress.

TEKNISKA PROBLEM
Kurssidan ombesörjs av plattformen Facebook. 
Vid driftstörningar hos Facebook kompenseras du med extra kurstid utan kostnad, ingen ekonomisk kompensation utgår.
Köparen ansvarar för att ha uppdaterade drivrutiner på dator och webbläsare för bästa upplevelse, säljaren ansvarar inte för tekniska problem, men ger support med tips på lösningar vid t.ex. problem av nedladdning.

SPRIDNING AV MATERIAL
Köparen har rätt att ladda ner nedladdningsbart material och använda för privat bruk. 
Detta material får inte på något sätt spridas vidare eller användas som utbildningsmaterial. 

VILLKOR
Dessa villkor gäller tillsvidare. Säljaren har rätt att ändra dessa villkor utan godkännande i förväg, du blir meddelad senast 1 månad innan ändringarna träder i kraft.
Inga prishöjningar sker utan ditt godkännande.

ANMÄLAN TILL KURSEN ÄR STÄNGD

Tvekar du fortfarande på om kursen är för dig?

När jag själv stod i valet att investera i en fotokurs eller att inte göra det, valde jag att köpa den kursen och det var verkligen vad jag behövde där och då. Det gav mig möjligheten att satsa på fotandet på en helt annan nivå som gjorde att jag inom några månader kunde börja arbeta som frilansfotograf. Att investera i sig själv och sin hobby kan verkligen vara värt det! Jag hade inte varit där jag är idag, om det inte var för att jag gjorde den investeringen.

Är 2022 året när du investerar i dig själv och utvecklar ditt fotande?

1950 kr

Hela kursen idag – 1560 kr exkl. moms

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

© Mirjam Andersen 2022