FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Det var först när jag började arbeta professionellt som frilansfotograf som jag  på riktigt förstod hur viktigt det är med marknadsföring. Det är några grundstenar som jag har lärt mig, förut om kontinuitet och kvalité: Det är viktigt som företag att kunna förmedla trygghet till kunden, oavsett om det handlar om en tjänst eller en produkt. En tydlig hemsida med relevanta och uppdaterade bilder, kan göra skillnad för att ge trygghet till kunden. När ni presenterar ert koncept och kommunicerar era tjänster på er hemsida kommer kunderna att kunna känna tillförlitlighet till er och den kunskap ni har.

"En tydlig hemsida med relevanta och uppdaterade bilder, kan göra skillnad för att ge trygghet till kunden"

Fotograf i Eskilstuna

Porträtt

AVSPÄND FOTOGRAFERING
Min strävan är att ni ska kunna känna er avspända och trygga under fotograferingen med mig. Därför ger jag er gärna tips och förslag under fotograferingens gång för att ni inte ska behöva känna er nervösa.

ENKELHET

Med en fin utvald fotoplats kan resultatet bli så vackert. Ljus och miljö är vad som kan tillföra det lilla extra men för mig är det enkla och naturliga oftast det som också är det vackraste.

AUTENTISKT
Att hitta det som är speciellt hos er, det är eftersträvansvärt men också vad jag önskar fånga på bild. Ett skratt, ett leende eller en blick. Min ambition är att fånga det äkta och synliga som finns i det nuvarande ögonblicket. Det bästa är när ni känner att ni kan vara er själva.

Om Mirjam

Började frilansa som fotograf efter flera år av en längtan att starta en egen hemsida och dela med sig av sina egna bilder till andra. Att hjälpa andra människor har varit en central del i livet. Beskrivs ofta som en lugn och ödmjuk person som bryr sig om andra människor.

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

En månad i förväg är rekommendation. Jag rekommenderar inte att boka in inom en vecka, då risken är stor att jag är uppbokad.

Det finns två olika bokningspaket att välja mellan, ett litet för 1h fotografering och 15 redigerade bilder
och ett större på 2h och 30 redigerade bilder.
Alla bilder levereras både högupplösta och webbanpassade med Adobe sRGB färgrymd och 300 PPI.

Ja. Ni får ett avtal i samband med er bokning. Det blir en bekräftelse på er bokning och det blir även en trygghet för er att skriva under.

Det händer sällan att jag blir sjuk men om det skulle hända, då bokar vi självklart in ett annat datum.

Leveranstiden för bilder är 5-10 arbetsdagar.
Ni får även alltid tre till fem bilder skickade till er inom 24 timmar efter fotograferingen som ni kan använda helt fritt innan de resterande bilderna levereras. 

HUR DET GÅR TILL:

Bokning

Skicka gärna din förfrågan så tidigt som möjligt. Om ni bokar mig med en veckas notis är det vanligt att jag är upptagen. Jag lägger ned mycket tid både innan och efter varje fotografering, vilket gör att jag endast tar emot ett visst antal bokningar varje år. 

Fotografering

Ni bestämmer om fotograferingen sker på plats hos er eller utomhus.
Om ni önskar att jag väljer plats, gör jag först noga research och kikar på stället innan fotograferingen. Plats för fotograferingen väljs alltid med omsorg av mig.

Ni får ett avtal som ni skriver under, skickat till er på post eller digitalt. I samband med bokningen och det påskrivna avtalet får ni en bokningsfaktura på 50% av den  totala fotograferingskostnaden, vilket sedan dras av på slutfakturan. Detta försäkrar ert datum och blir en bekräftelse på er bokning och är även en trygghet för er.

Bildleverans

Jag lägger ned mycket tid och kärlek på bilderna. Bilderna levereras både högupplösta och webbanpassade. Ni får ett urval med 3-5 bilder dagen efter fotograferingen. Era bilder levereras efter ca 5-10 arbetsdagar och ni får tillgång till ett webbgalleri där ni kan ladda ned bilderna. 

Vill ni köpa till extra bilder utöver de som ingår? – det går självklart bra!
Det kostar 600 kr/bild vid lilla paketet och billigare vid bildpaket
400 kr/bild vid stora paketet och billigare vid bildpaket.

Bokningspaket

Lilla paketet

Pris: 12.000 kr (exkl. moms)

Stora paketet

Pris: 22.000 kr (exkl. moms)

Avspänt, enkelt och autentiskt

"Min strävan är att ni ska känna er avspända och trygga under fotograferingen"

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR

TILLGÄNGLIGA TIDER JUNI-DECEMBER 2021
2 tider kvar 50%