Företagsfotografering

Företag

Det var först när jag började arbeta professionellt som frilansfotograf som jag på riktigt förstod hur viktigt det är med marknadsföring. Det är några grundstenar som jag har lärt mig, förut om kontinuitet och kvalité. Det är viktigt som företag att kunna förmedla trygghet till kunden, oavsett om det handlar om en tjänst eller en produkt. En tydlig hemsida med relevanta och uppdaterade bilder, kan göra skillnad för att ge trygghet till kunden. När ni presenterar ert koncept och kommunicerar era tjänster på er hemsida kommer kunderna att kunna känna tillförlitlighet till er och den kunskap ni har.

AvspäND FOTOGRAFERING

Min strävan är att ni ska kunna känna er avspända och trygga under fotograferingen med mig. Därför ger jag er gärna tips och förslag under fotograferingens gång för att ni inte ska behöva känna er nervösa.

Autentiskt

Med en fin utvald fotoplats kan resultatet bli så vackert. Ljus och miljö är vad som kan tillföra det lilla extra men för mig är det enkla och naturliga oftast det som också är det vackraste. Min strävan är att det ska vara så autentiskt som möjligt, så att ert varumärke blir synligt. 

Tryggt

För mig är människorna det viktiga och det centrala. Jag vill att ni ska kunna känna er trygga innan, under och efter fotograferingen.
Under fotograferingen kommer ni kunna koppla bort allt det praktiska och lämna över ansvaret till mig. 

Fina ord

PORTRÄTT

7 snabBA FAKTA om Mirjam

1. Bor:

Eskilstuna

2. Något förvånande:

Varit volontär i Nepal & Afrika

3. annorlunda:

Älskar utmaningar

4. När jag inte arbetar:

Bakar sockerfritt

5. Heltid som egenföretagare:

December 2021

6. Älskar att:

Hjälpa andra

7. GILLAr: 

Ordvitsar

Lär känna mig

Mirjam

Började frilansa som fotograf efter flera år av längtan att starta en egen hemsida som fotograf, då fotointresset alltid funnits sen över tio år tillbaka. Första fotokursen gick jag 2012.
Under 2022 hade jag förmånen att få driva mitt företag ett år på heltid specialiserad inom bröllop och företag, utbildare inom foto samt som administratör på en av Sveriges största medlemssida för fotografer.

Att hjälpa andra har alltid varit en central del i livet, vilket jag är så glad att kunna göra idag! Beskrivs ofta av andra som lugn och ödmjuk men driven person som bryr sig om andra människor. 

Under större delen av 2024 kommer jag att vara föräldraledig och kan enbart ta emot enstaka fotouppdrag.

Förekommande

Frågor & svar

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna

Vanliga frågor 

En månad i förväg är rekommendation. Jag rekommenderar inte att boka in inom en vecka, då risken är stor att jag är uppbokad.

Det finns två olika bokningspaket att välja mellan, ett litet för 1h fotografering och 15 redigerade bilder
och ett större på 2h och 30 redigerade bilder. Alla bilder levereras både högupplösta och webbanpassade med Adobe sRGB färgrymd och 300 PPI.

Det händer sällan att jag blir sjuk men om det skulle hända, då bokar vi självklart in ett annat datum. Jag har ett stort kontaktnät med andra fotografer om olyckan skulle vara framme och ni behöver en fotograf till ett specifikt datum. 

Ja. Ni får ett avtal i samband med er bokning. Det blir en bekräftelse på er bokning och det blir även en trygghet för er att skriva under. 

Leveranstiden för bilder är 5-10 arbetsdagar.
Ni får även alltid tre till fem bilder skickade till er inom 24 timmar efter fotograferingen som ni kan använda helt fritt innan de resterande bilderna levereras. 

EVENT

Hur det går till

Hur det går till

01

Förfrågan

Skicka gärna din förfrågan så tidigt som möjligt.
Om ni bokar mig med mindre än en veckas framförhållning är det vanligt att jag är upptagen. Jag lägger ned mycket tid både innan och efter varje fotografering, vilket gör att jag endast tar emot ett specifikt antal bokningar varje månad.

02

Bokning

Om ni vill boka mig och jag är ledig, bokar vi in det datumet. Jag rekommenderar att ni bokar mig en månad i förväg för att försäkra er om att jag är ledig ert datum.

Ni får ett avtal som ni skriver under, skickat till er digitalt. Avtalet blir en bekräftelse på er bokning och är även en trygghet för er att skriva under.

03

Inför fotograferingen 

Vi går igenom era önskemål, antingen via ett planeringsmöte digitalt eller att ni lämnar info till mig på mail. Detta för att fotograferingen ska bli så bra som möjligt och att ni får det resultat som ni önskar.

04

Fotografering

Ni bestämmer om fotograferingen sker på plats hos er eller utomhus. Om ni önskar att jag väljer plats, gör jag först noga research och kikar på stället innan fotograferingen. Plats för fotograferingen väljs alltid med omsorg.

05

Leverans av bilder

Jag lägger ned mycket tid på era bilder. Bilderna levereras både högupplösta och webbanpassade. Era bilder levereras inom 10 arbetsdagar och ni får tillgång till ett webbgalleri där ni kan se och ladda ned bilderna.  

Vill ni köpa till extra bilder vid porträttfotograferingen?
Det går självklart bra!

Det kostar 600 kr/bild och billigare vid bildpaket

Två olika

Bokningspaket

PORTRÄTT

1 TIMME porträttfotografering

Vid utökning till extra timmar tillkommer en debitering om 5.000 kr/h exkl.moms

EVENT

3 timmAR eventfotografering 

Vid utökning till extra timmar tillkommer en debitering om 5.000 kr/h exkl.moms

Skicka In bokningsförfrågan här

Roligt att du vill boka företagsfotografering!

För att få större chans till en tid:
Boka gärna så snart som möjligt, blir ofta bokad flera veckor innan.

Du får svar inom 2 arbetsdagar

Varma hälsningar Mirjam

Skicka förfrågan

Företagsfotograf i Eskilstuna

Tillbaka till startsidan