Fotoutbildning

Upplever du att dina bilder inte alltid blir som du önskar och upplevs det svårt att välja kamerainställningar? Eller kanske drömmer du om att en dag arbeta som fotograf? Då har du hittat rätt! Jag hjälper fotointresserade och hobbyfotografer att få bättre bilder och lära sig foto från grunden!

Minnesvärda bilder
att bevara resten av livet

TJÄNSTER

Fotokurs: Auto till manuellt

Fotokurs i hur du tar steget från auto till manuellt, där du får lära dig alla grundläggande kamerainställningar. När du har gått klart kursen kommer du att få: Bättre bilder, kunskap om alla viktiga kamerainställningar och känna självsäkerhet i ditt eget fotande.

Coachingsamtal

Perfekt för dig som önskar att ta ett steg längre och börja arbeta som fotograf men inte vet vad, när eller hur du ska börja. Jag kommer kunna hjälpa dig steg-för-steg genom guidning och personlig hjälp i din unika situation där du befinner dig. Boka in ett eller flera samtal med mig om du vill ta steget från att fota på din hobby till att ta betalda fotouppdrag. 

7 snabBA FAKTA om Mirjam

1. Bor:

Eskilstuna

2. Något förvånande:

Varit volontär i Nepal & Afrika

3. annorlunda:

Älskar utmaningar

4. När jag inte arbetar, hittar du mig:

Baka sockerfritt

5. startade som fotograf:

2019

6. Älskar att:

Hjälpa andra

7. GILLAr: 

Ordvitsar

Lär känna mig

Mirjam

Jag vet hur det är att inte känna till alla kamerainställningar men samtidigt älska att fotografera. Det gjorde att jag började tvivla på min egen förmåga som fotograf, fram tills jag lärde mig grunderna i foto.

Tillsammans med att jag har fotat flertalet bröllop och läst flera fotokurser, har jag i över tio års tid haft ett brinnande intresse för foto. 2022 hade jag förmånen att få driva mitt företag ett år på heltid. 

Under 2024 kommer jag att vara föräldraledig och har pausat lansering av nya kurser  tillsvidare.

En investering

Fotoutbildning

Från Auto till manuellt

LÄR DIG DIN KAMERA STEG FÖR STEG

Kursen passar dig som:

Fina ord från tidigare elever

En investering

Fotoutbildning

Coachingsamtal 1:1

TRe samtal på 3 månader

Coachingsamtal passar dig som:

Varför anlita mig?

Mer om mirjam

Jag minns själv hur det känns att stå stilla i sin utveckling inom foto och att inte känna hur man kommer vidare. Det var först när jag investerade i en fotoutbildning 2019 på distans som jag utvecklades i rekordfart då jag redan inom tre månader började ta betalda fotouppdrag. 2021 började jag arbeta som administratör på en av Sveriges största medlemssidor för fotografer, där jag dagligen får vara med och hjälpa andra. 

Vad skiljer mig från alla andra fotografer?
Jag kan visa dig exakt hur du ska göra för att komma framåt i din utveckling. 

Jag vet hur tankar kan vara ett hinder i utvecklingen som fotograf. Kanske har du tänkt “Jag kommer aldrig kunna arbeta som fotograf?” jag hjälper dig att komma vidare och att hitta andra sätt att tänka.

Jag har mycket erfarenhet, inte minst som bröllopsfotograf men också hur det är att som ny lära sig foto och att applicera det i praktiken. 

Boka coachingsamtal

Roligt att du vill satsa på din utveckling inom foto!

Skicka in din förfrågan nedan

Första coachingsamtalet på 15 minuter är kostnadsfritt då vi lär känna varandra och tar reda på din utbildningsnivå. Vid bokning av coachingsamtal är det endast möjligt att boka tre samtal.
Jag tar endast emot ett fåtal samtal per månad.

Du får svar inom två arbetsdagar.

Kram Mirjam

Skicka förfrågan

Fotoutbildning

Tillbaka till startsidan