Porträttfotografering

Saknar du bilder tillsammans med din respektive eller planerar ni förlovning?
Väntar du ditt första barn och vill föreviga det minnet?
Eller kanske du bara önskar att det skulle finnas någon i din närhet som är bra på att ta bilder där du får känna dig nöjd med resultatet.

Om du känner igen dig i något av ovanstående kan jag säga att du inte är ensam! Som fotograf kan det vara svårt att vara extra nöjd med ett porträtt på sig själv och det händer sällan att en fotograf hamnar framför kameran istället för bakom. Att våga stå framför kameran är något som jag har fått jobba med under lång tid och det kanske var en anledning till varför jag hamnade bakom kameran och började fotografera. 

Du är värd att synas och bli sedd. Det finns människor i din närhet som värdesätter dig för den du är och ingen annan. Många kan känna sig obekväma framför kameran men jag lovar dig att jag kommer att göra mitt bästa för att du ska kunna känna dig avslappnad och vara dig själv.

AVSPÄND FOTOGRAFERING

Min strävan är att ni ska kunna känna er avspända och trygga under fotograferingen med mig. Därför ger jag er gärna tips och förslag under fotograferingens gång för att ni inte ska behöva känna er nervösa.

ENKELHET
För mig är människorna det viktiga och det centrala. Tillsammans med en fin utvald fotoplats kan resultatet bli så vackert. Ljus och miljö är vad som kan tillföra det lilla extra men för mig är det enkla och naturliga oftast det som också är det vackraste.
AUTENTISKT 

Att hitta det som är speciellt hos er, det är eftersträvansvärt men också vad jag önskar fånga på bild. Ett skratt, ett leende eller en blick. Min ambition är att fånga det äkta och synliga som finns i det nuvarande ögonblicket. Det bästa är när ni känner att ni kan vara er själva.

Om Mirjam

Sommaren 2019 hade jag lyckan att själv gifta mig och då växte en längtan ännu mer att få dela samma glädje med andra brudpar under deras bröllopsdag. Längtan att fotografera hade jag redan innan, men det var först när jag fick uppleva glädjen och insikten från mitt eget bröllop som jag insåg hur stort det faktiskt var att få finnas med under en sådan dag.

Tillsammans med att jag har fotat ett flertal bröllop och läst flera fotokurser, har jag i snart tio års tid haft ett brinnande intresse för foto. 

10 fakta om mig

• Bosatt i Eskilstuna
•  Är yngst av fem syskon
• Arbetar heltid som bröllopsfotograf, utbildare och administratör
• Gillar inte kyla och skulle inte ha något emot att flytta utomlands för att bo varmare
• Älskar frukt och tar nästan alltid med mig det när jag reser bort att par dagar
• Varit volontär i Nepal under 4,5 månad och dokumenterat resan i lokaltidningen här i Sverige, vilket gjorde att jag fick prova på “livet som journalist”
• Får ofta dela med mig av nyttigare recept på fika, då jag bakar med björksocker
• Gillar ordvitsar något otroligt!
• Insett på senare tid att jag älskar utmaningar, vilket visade sig när jag blev Questmaster på Sverige största Boda Borg
• Drömmer om att någon gång besöka Nya Zeeland för att se inspelningsplatserna till Sagan om Ringen

6B8A5981WEBB-1

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Då bokar vi in ett nytt datum och en ny tid. Vanligast är att det sker en dag innan fotograferingen, men senast samma dag. 

Fotograferingen tar ungefär en timme och sker vid två noga utvalda fotoplatser. 

Bilderna levereras senast en vecka efter fotograferingen, oftast bara inom ett par dagar. 
Vid bildleverans får du fem bilder med ett urval på 30 bilder att välja mellan. Vid vinterpaketet ingår färre bilder. Du får självklart möjlighet att köpa till bilder för 300 kr/st och billigare vid bildpaket. 

HUR DET GÅR TILL

Bokning

När du fyllt i bokningsformuläret som är längst ned på sidan, ser vi till att boka in ett datum för fotograferingen om jag är ledig. Hör gärna av dig minst en månad i förväg, då jag inte kan garantera att ditt önskade datum är ledigt. I samband med bokningen bokar vi in en exakt tid. 

I samband med din bokning får du även en bokningsfaktura som garanterar din bokning och även är en trygghet för dig. Bokningsfakturan är på 25% av fotograferingskostnaden, vilket därefter dras av på slutfakturan.

Inför fotografering

Bra att veta:  Porträttfotograferingen sker på två noga utvalda fotoplatser i Eskilstuna. Om du inte bor i Eskilstuna, skriv då ett mail till mig ska vi se om det är möjligt att ordna en annan plats. 

Vid dåligt väder: Fotograferingen bokas om vid dåligt väder, vilket oftast sker dagen innan eller senast samma dag. Det bokas då alltid in ett nytt datum och tid i överenskommelse med kunden.

 

Porträttfotografering

En vanlig porträttfotografering tar ungefär en timme och sker utomhus. Vi fotar på två noga utvalda fotoplatser.


Under vinterhalvåret:
Under vintern får du tillgång till mitt vinterpaket. Porträttfotograferingarna som är under vintern sker i kortare omfattning (30 minuter), inklusive paus. Under pausen blir du serverad valfri varm dryck. Du får då värmepåsar som håller dig varm även om det bara är några få plusgrader utomhus.

Leverans av bilder

Jag lägger ned mycket tid och kärlek på bilderna och ungefär fyra dagar efter fotograferingen får du ett galleri med 30 noga utvalda bilder att välja mellan. Under vinterhalvåret får ni 15 noga utvalda bilder att välja mellan. Önskar du köpa till fler bilder kan du göra det för 300 kr/bild och lägre vid bildpaket. 

Dina bilder levereras högupplösta och webbanpassade, 
till fri användning. 

 

DIN INVESTERING

3.500 KR

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR

Vad roligt att du vill boka en porträttfotografering!
Jag fotograferar även bröllop och företag vilket begränsar min tillgänglighet för porträttfotograferingar.

Du får svar av mig inom två vardagar.
Kram Mirjam

November 2022 - Februari 2023
TRE tider kvar 50%