Er bröllopsdag väntar!

Bröllopsfotografering

BröllopSFOTOGRAFERING

Att gifta sig kan vara ett av de största val du gör i livet. Det ligger mycket planering och förberedelser framför. Att fira den dagen tillsammans med familj och vänner är något som är värt att minnas för evigt. Det är fantastiskt att få dela den glädjen med många. Själv gifte jag mig 2019 och fick uppleva hur fantastiskt det var.

När jag fotade min bästa väns bröllop, visste jag att det var något som jag ville fortsätta att göra: Att glädjas tillsammans med andra på en av de mest minnesvärda dagarna i livet.

Fina ord från tidigare brudpar

AvspänT

Min strävan är att ni ska kunna känna er avspända och trygga under fotograferingen med mig. Därför ger jag er gärna tips och förslag under fotograferingens gång för att ni inte ska behöva känna er nervösa.

AUTENTISKT

Att hitta det som är speciellt hos er, det är eftersträvansvärt men också vad jag önskar fånga på bild. Ett skratt, ett leende eller en blick. Min ambition är att fånga det äkta och synliga som finns i det ögonblicket. Det bästa är när ni känner att ni kan vara er själva.

TRYGGHET

För mig är människorna det viktiga och det centrala. Jag vill att ni ska kunna känna er trygga innan, under och efter fotograferingen. Ni kommer att få tips och hjälp inför ert bröllop och fotografering, jag finns bara ett mail bort. Under fotograferingen kommer ni kunna koppla bort allt det praktiska och lämna över ansvaret till mig.

7 snabBA FAKTA om Mirjam

1. Bor:

Eskilstuna

2. Något förvånande:

Varit volontär i Nepal & Afrika

3. annorlunda:

Älskar utmaningar

4. När jag inte arbetar:

Bakar sockerfritt

5. Universitetsutbildad till:

Socionom

6. Älskar att:

Hjälpa andra

7. GILLAr: 

Ordvitsar

Lär känna mig

Mirjam

Sommaren 2019 hade jag lyckan att själv gifta mig och då växte en längtan ännu mer om att få dela samma glädje med andra brudpar under deras bröllopsdag. Längtan att fotografera hade jag redan innan, men det var först när jag fick uppleva glädjen och insikten från mitt eget bröllop som jag insåg hur stort det faktiskt var att få finnas med under en sådan dag.

Tillsammans med att jag har fotat flertalet bröllop och läst flera fotokurser, har jag i över tio års tid haft ett brinnande intresse för foto. Under ett års tid har jag även fått förmånen att driva mitt företag på heltid. Under större delen av 2024 kommer jag att vara föräldraledig, vilket innebär att jag enbart kommer att kunna ta emot enstaka uppdrag.

Förekommande

Frågor & svar

Här hittar ni de vanligaste frågorna som de flesta brudpar undrar över.

Vanliga frågor 

Ett år i förväg är rekommendation. Jag rekommenderar att boka så tidigt som möjligt annars är risken stor att jag är fullbokad.

Jag har två olika bokningspaket, vilket ni hittar längre ned på sidan. Ni kan även välja att boka 1-2 timmar extra oavsett vilket bokningspaket ni väljer.

Det ingår en parfotografering vilket blir ett tillfälle då ni får testa hur det är att bli fotograferade av mig. Jag lär också känna er under den stunden så att ni ska kunna känna er extra trygga och bekväma med mig under bröllopsdagen. Ni får självklart med er ett urval av bilder från fotograferingen som ni kan spara för all framtid. Dessa bilder brukar betyda otroligt mycket även efter bröllopet.

Ja. Ni får ett avtal i samband med er bokning. Det blir en bekräftelse på er bokning och det blir även en trygghet för er att skriva under.

❤️ Jag skickar alltid ett urval med 5-10 bilder dagen efter bröllopet.  
💎 6 veckor efter ert bröllop får ni tillgång till alla era bilder via ett digitalt webbgalleri. Där kan ni välja era favoriter för nedladdning.
📸 En vacker Fine-Art print 30×40 cm levereras till er två månader efter bröllopet.

Det är ett slags bollplank och kollage som görs via pinterest, där idéer och önskemål inför bröllopsfotograferingen delas gemensamt. Där har du möjlighet att framföra vad ni önskar för sorts bilder och vad ni vill att era bilder ska förmedlar för känsla. På så sätt kommer jag att kunna genomföra fotograferingen utefter era önskemål och på era villkor. Detta används som komplement i koppling till planeringsmötet. Det är givetvis valfritt att dela en moodboard. Om du undrar över något mer, tveka inta att ta kontakt!

Hur det går till

01

Förfrågan

Skicka din förfrågan gärna så tidigt som möjligt, då det är vanligast att kunder bokar ett år innan sitt bröllop. Jag lägger ner mycket tid och omsorg inför varje bröllop, vilket gör att jag endast tar emot ett visst antal bokningar varje år. 

02

Bokning

Om ni vill boka mig och jag är ledig, bokar vi in det datumet. Jag rekommenderar att ni bokar in mig ungefär ett år i förväg för att försäkra er om att jag är ledig ert datum.

Ni får ett avtal som ni skriver under, skickat till er på post eller som ni skriver under vid vår planeringsträff. I samband med bokningen och det påskrivna avtalet får ni en bokningsfaktura på 50% av den totala kostnaden, vilket sedan dras av på slutfakturan. Detta försäkrar ert datum, blir en bekräftelse på er bokning och är även en trygghet för er.

03

Inför bröllopet

Direkt efter er bokning ser vi till att planera hur ni tänker er dagen. Ni får en parfotografering, vilket innebär en kortare fotografering där ni får ca 10 utvalda bilder. Det är bra för mig att lära känna er, hur ni är framför kameran men också en fördel för er att ni ska kunna känna er avslappnade och bekväma med mig under bröllopsdagen. Dessa bilder kan ni använda till inbjudningskort eller “save the date”.

04

BröllopEt

Jag finns med under er bröllopsdag för att föreviga era minnen. Då vi har haft minst ett planeringsmöte, kommer jag även se till så att fotograferingen sker utefter era önskemål.

Det är ER dag och ni kan se till att slappna av och njuta av varje ögonblick.

05

Leverans av bilder

Jag lägger ner mycket tid och kärlek på bilderna. Bilderna levereras både högupplösta och webbanpassade. 

Ni får ett urval med 5-10 bilder dagen efter bröllopet. Era bilder levereras ca 6 veckor efter, ni får tillgång till ett webbgalleri där ni kan ladda ner bilderna och dela galleriet med släkt och vänner. 

Beroende på vilket paket ni har bokat så får ni en månad senare en vacker Fine-Art print 30×40 cm eller ett lyxigt bröllopsalbum levererad till er.

Ett val mellan två

Bokningspaket

5  TIMMAR

PopulärASTE paketET

Exempelvis: Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer och minge

30.000 kr

10 TIMMAR

LYXIGT HELDAGSPAKET

Exempelvis: Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer. mingel, middag, goldenhour och bröllopsfest  

40.000 kr

Planerar ni

Bröllop Utomlands?

12  TIMMAR

PopulärASTE paketET vid bröllop utomlands

Exempelvis: Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, middag, golden hour och bröllopsfesten

50.000 kr

Om ni gifter er utomlands och vill slappna av, luta er tillbaka och släppa ansvaret till mig så är detta paket för er!  
Jag står själv för resa och boende, så inga oväntade eller övriga kostnader tillkommer för er.

Det behöver inte vara svårt

att välja bröllopsfotograf

Jag minns själv hur otroligt många bröllopsfotografer det ska väljas mellan.
Vad skiljer mig från alla andra? Utöver att jag fokuserar på att det ska vara en avspänd fotografering, autentiskt och tryggt för er så har jag förenklat bokningsprocessen och erbjuder två olika bröllopspaket – så ert val ska förbli enkelt. 

Ni kan alltid välja det mindre paketet och därefter utöka ert paket senare, antingen enbart en-två timmar extra eller uppgradera till det större paketet.

Skicka In bokningsförfrågan här

Skicka in
din bokning
här

Roligt att du vill boka bröllopsfotografering!

För att få större chans till en tid:
Boka gärna så snart som möjligt, blir ofta bokad ett år i förväg vid populära bröllopsdatum

Du får svar inom 2 arbetsdagar

Varma hälsningar Mirjam

Skicka förfrågan

Bröllopsfotograf i Eskilstuna

Tillbaka till startsidan