En stund att föreviga!

Porträttfotografering

Porträttfotografering

Väntar du ditt första barn och vill föreviga det minnet?
Är ni nyförlovade eller saknar ni bilder på hela familjen? Eller kanske du bara önskar att det skulle finnas någon i din närhet som är bra på att ta bilder där du får känna dig nöjd med resultatet.

Om du känner igen dig i något av ovanstående kan jag säga att du inte är ensam! Som fotograf kan det vara svårt att vara extra nöjd med ett porträtt på sig själv och det händer sällan att en fotograf hamnar framför kameran istället för bakom. Att våga stå framför kameran är något som jag har fått jobba med under lång tid och det kanske var en anledning till varför jag hamnade bakom kameran och började fotografera. 

Du är värd att synas och bli sedd. Det finns människor i din närhet som värdesätter dig för den du är och ingen annan. Många kan känna sig obekväma framför kameran men jag lovar dig att jag kommer att göra mitt bästa för att du ska kunna känna dig avslappnad och vara dig själv.

Fina ord från tidigare kunder

AvspänT

Min strävan är att ni ska kunna känna er avspända och trygga under fotograferingen med mig. Därför ger jag er gärna tips och förslag under fotograferingens gång för att ni inte ska behöva känna er nervösa.

AUTENTISKT

Att hitta det som är speciellt hos er, det är eftersträvansvärt men också vad jag önskar fånga på bild. Ett skratt, ett leende eller en blick. Min ambition är att fånga det äkta och synliga som finns i det ögonblicket. Det bästa är när ni känner att ni kan vara er själva.

TRYGGHET

För mig är människorna det viktiga och det centrala. Jag vill att ni ska kunna känna er trygga innan, under och efter fotograferingen.

7 snabBA FAKTA om Mirjam

1. Bor:

Eskilstuna

2. Något förvånande:

Varit volontär i Nepal & Afrika

3. annorlunda:

Älskar utmaningar

4. När jag inte arbetar:

Bakar sockerfritt

5. Universitetsutbildad till:

Socionom

6. Älskar att:

Hjälpa andra

7. GILLAr: 

Ordvitsar

Lär känna mig

Mirjam

Sommaren 2019 hade jag lyckan att själv gifta mig och då växte en längtan ännu mer för att få dela samma glädje med andra brudpar under deras bröllopsdag. Längtan att fotografera hade jag redan innan, men det var först när jag fick uppleva glädjen och insikten från mitt eget bröllop som jag insåg hur stort det faktiskt var att få finnas med under en sådan dag.

Tillsammans med att jag har fotat flertalet bröllop och läst flera fotokurser, har jag i över tio års tid haft ett brinnande intresse för foto. Under ett års tid har jag även fått förmånen att driva mitt företag på heltid. Under större delen av 2024 kommer jag att vara föräldraledig, vilket innebär att jag enbart kommer att kunna ta emot enstaka uppdrag.

Förekommande

Frågor & svar

Här hittar ni de vanligaste frågorna som många undrar över.

Vanliga frågor 

Då bokar vi in ett nytt datum och en ny tid. Vanligast är att det sker en dag innan fotograferingen, men senast samma dag. 

Fotograferingen tar ungefär en timme och sker vid två noga utvalda fotoplatser.

Bilderna levereras inom två veckor efter fotograferingen.
Vid bildleverans får du fem bilder med ett urval på 30 bilder att välja mellan. Du får självklart möjlighet att köpa till bilder för 350 kr/st och billigare vid bildpaket. 

Hur det går till

01

Förfrågan

Skicka din förfrågan gärna så tidigt som möjligt, för att garantera att jag är ledig. Jag lägger ner mycket tid och omsorg inför varje fotografering, vilket gör att jag endast tar emot ett visst antal bokningar varje år. 

02

Bokning

När du fyllt i bokningsformuläret som är längst ned på sidan, ser vi till att boka in ett datum för fotograferingen om jag är ledig. Hör gärna av dig minst en månad i förväg, då jag inte kan garantera att ditt önskade datum är ledigt. I samband med bokningen bokar vi in en exakt tid. 

I samband med din bokning får du även en bokningsfaktura som garanterar din bokning och även är en trygghet för dig. Bokningsfakturan är på 25% av fotograferingskostnaden, vilket dras av på slutfakturan.

03

Inför fotograferingen

Bra att veta: Porträttfotograferingen sker på två noga utvalda fotoplatser i Eskilstuna kommun. Om du inte bor i Eskilstuna, skriv då ett mail till mig ska vi se om det är möjligt att ordna en annan plats. 

Vid dåligt väder: Fotograferingen bokas om vid dåligt väder, vilket oftast sker dagen innan eller senast samma dag. Det bokas då alltid in ett nytt datum och tid i överenskommelse med kunden.

04

Fotograferingen

En vanlig porträttfotografering tar ungefär en timme och sker utomhus. Vi fotar på två noga utvalda fotoplatser.


Under vinterhalvåret: Under vintern får du tillgång till mitt vinterpaket. Porträttfotograferingarna som är under vintern sker i kortare omfattning (30 minuter), inklusive paus. Under pausen blir du serverad valfri varm dryck. Du får då värmepåsar som håller dig varm även om det bara är några få plusgrader utomhus.

05

Leverans av bilder

Jag lägger ned mycket tid och kärlek på bilderna och inom 14 dagar efter fotograferingen får du ett galleri med 30 noga utvalda bilder att välja mellan. Under vinterhalvåret får ni 15 noga utvalda bilder att välja mellan. Önskar ni köpa till fler bilder kan ni göra det för 350 kr/bild och lägre vid bildpaket. 

Dina bilder levereras högupplösta och webbanpassade, 
till fri användning. 

Ett val av

Bokningspaket

1  TIMME

din Investering 

3.500 kr

I samband med din bokning betalar du 875 kr som garanti för ditt datum och därefter resterande del i samband med bildleverans. 

Innehar F-skatt.

Skicka In bokningsförfrågan här

Skicka in
din bokning
här

Vad roligt att du vill boka en porträttfotografering!

Jag fotograferar även bröllop och företag vilket begränsar min tillgänglighet för porträttfotograferingar.

Du får svar av mig inom två vardagar.

Varma hälsningar Mirjam

Skicka förfrågan

Tillbaka till startsidan