2388442-Spring-67

En milstolpe i livet

StudentfotoGRAFERING

Att ta studenten är ett efterlängtat ögonblick! Det är en gång i livet som man tar studenten och det är en stund som man sent vill glömma. Studenten är värd att fira och att föreviga på bild! När du ser tillbaka på den tiden så vill du ha kvar underbara bilder från den tiden.

Fina ord från tidigare kunder

testimonials

STUDENTFOTOGRAFERING I ESKILSTUNA

AVSPÄNT

Företagsfotograf i Eskilstuna

Min strävan är att ni ska kunna känna er avspända och trygga under fotograferingen med mig. Därför ger jag er gärna tips och förslag under fotograferingens gång för att ni inte ska behöva känna er nervösa.

AUTENTISKT

Fotoutbildning

Att hitta det som är speciellt hos er, det är eftersträvansvärt men också vad jag önskar fånga på bild. Ett skratt, ett leende eller en blick. Min ambition är att fånga det äkta och synliga som finns i det ögonblicket. Det bästa är när ni känner att ni kan vara er själva.

TRYGGT

4198827-social-curator-08-2019-32

För mig är människorna det viktiga och det centrala. Jag vill att ni ska kunna känna er trygga innan, under och efter fotograferingen. Ni kommer att få tips och hjälp inför er fotografering. Jag finns bara ett mail bort. Under fotograferingen kommer ni kunna koppla bort allt det praktiska och lämna över ansvaret till mig.

7 snabBA FAKTA om Mirjam

1. Bor:

Eskilstuna

2. Något förvånande:

Varit volontär i Nepal & Afrika

3. annorlunda:

Älskar utmaningar

4. När jag inte arbetar, hittar du mig:

Baka sockerfritt

5. Universitetsutbildad till:

Socionom

6. Älskar att:

Hjälpa andra

7. GILLAr: 

Ordvitsar

Lär känna mig

Om Mirjam

Sommaren 2014 tog jag själv studenten och jag minns att det var ett stor dag, en dag att minnas för all framtid.

Tillsammans med att jag har fotat flertalet bröllop och läst flera fotokurser, har jag i över tio års tid haft ett brinnande intresse för foto. Sen december 2021 har jag drivit mitt företag på heltid.

Förekommande

Frågor & svar

Här hittar ni de vanligaste frågorna som de flesta undrar över.

Vanliga frågor 

1-3 månader i förväg är rekommendation. Jag rekommenderar att boka så tidigt som möjligt annars är risken stor att jag är fullbokad.

Jag har två olika bokningspaket, vilket ni hittar längre ned på sidan. Ni kan även välja att välja fler bilder i efterhand.

I samband med att ni skickat in er bokningsförfrågan får ni information om vilka villkor som gäller i samband med er bokning. Jag skickar även ut en bokningsfaktura som är 30% av den totala kostnaden. Det blir en bekräftelse på er bokning och ert datum för fotograferingen.

🎓 Jag skickar alltid en bild från fotograferingen inom de närmsta dagarna och de resterande bilderna levereras inom 14 arbetsdagar. 
🌟 Två veckor efter er fotografering kommer ni kunna välja era favoriter och ladda ner dessa i ert personliga webbgalleri.

Hur det går till

01

Bokningsförfrågan

Skicka din förfrågan gärna så tidigt som möjligt, då det är vanligast att jag blir uppbokad snabbt.

02

Bokning

Om ni vill boka mig och jag är ledig, bokar vi in det datumet. Jag rekommenderar att ni bokar in mig i god tid för att försäkra er om att jag är ledig ert datum.

I samband med bokningen får ni en bokningsfaktura på 30% av den totala fotograferingskostnaden, vilket sedan dras av på slutfakturan. Detta försäkrar ert datum, blir en bekräftelse på er bokning och är även en trygghet för er

03

FOTOGRAFERING

Vi träffas på den bestämda fotoplatsen och valda tiden. Jag ser till så att fotograferingen sker utefter era önskemål.

05

Leverans av bilder

Jag lägger ner mycket tid och kärlek på bilderna. Bilderna levereras både högupplösta och webbanpassade. 

Ni får någon bild från fotografering skickad till er dagen efter fotograferingen. Era bilder levereras ca 14 dagar efteråt, då ni får tillgång till ett webbgalleri där ni kan ladda ner bilderna och dela galleriet med släkt och vänner.

Ett val mellan två

Bokningspaket

1 PERSON

MINSTA paketET

2500 kr

I samband med din bokning betalar du 750 kr som garanti för ditt datum och därefter resterande del i samband med bildleverans. Innehar F-skatt.

GRUPP – UPP TILL 8 PERS

POPULÄRASTE PAKETET

10.000 kr

I samband med din bokning betalar du 3000 kr som garanti för ert datum och därefter resterande del i samband med bildleverans. Innehar F-skatt.

Det behöver inte vara svårt

att välja Fotograf

Jag minns själv hur otroligt många fotografer som det ska väljas mellan, under ett av de största ögonblicken i ens liv. Vad skiljer mig från alla andra? Utöver att jag fokuserar på att det ska vara en avspänd fotografering, autentiskt och tryggt för er så har jag förenklat bokningsprocessen och erbjuder endast två olika paket – så att ert val ska förbli enkelt.

Om ni önskar fler bilder så kan ni efter fotograferingen välja att köpa till extra antal bilder för 300 kr/st. 

Skicka In bokningsförfrågan här

Roligt att du vill boka en studentfotografering!

För att få större chans till en tid:
Boka gärna så snart som möjligt, blir ofta uppbokad flera månader i förväg vid populära datum.

Du får svar inom 2 arbetsdagar

Varma hälsningar Mirjam

Skicka förfrågan

Tillbaka till startsidan